Conference League

Εκόνγκ: «Δείξαμε τη νοοτροπία που διαθέτουμε»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μπήκε μόνο για τη νίκη κόντρα στην Αιντραχτ στάθηκε ο Τρόοστ Εκόνγκ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο Τρόοστ Εκόνγκ τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ πίστευαν στη νίκη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την 'Αιντραχτ και «χτύπησαν» την τελευταία στιγμή, στάθηκε στο γεγονός πως στην Τούμπα δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ ο ΠΑΟΚ και πως πρέπει να συνεχίσουν, γιατί ο όμιλος έχει ακόμα πολλά ματς.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε με στόχο να νικήσουμε. Ακόμα και στην ισοφάριση το πιστεύαμε. Δείξαμε τη νοοτροπία που έχουμε, όπως ακριβώς έγινε και στο Ελσίνκι. Πιστεύαμε στις δυνατότητές μας και ψάχναμε τη στιγμή για να "χτυπήσουμε" ξανά και να πάρουμε τη νίκη.

Κάποιες φορές είναι καλό να είσαι αουτσάιντερ. Στα χαρτιά ξέραμε ότι η Άιντραχτ είναι φαβορί, αλλά ξέραμε, επίσης, ότι εδώ στο γήπεδό μας θα έχουμε τη δυνατότητα να τους νικήσουμε και να μπούμε σε θέση ισχύος. Θα πρέπει να "χτίσουμε" πάνω σε αυτό. Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι μέσα στη Φρανκφούρτη. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, υπάρχουν τέσσερα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x